Groenblijvende bloeiende heesters

Met groenblijvende bloeiende heesters, heeft u het hele jaar enorm veel plezier van. Deze zijn in alle maten te verkrijgen.

Skimmia

Een skimmia behoort tot de groenblijvende bloeiende heesters met bloemen, in de winter hebben deze winterharde planten bloemen rood-roze knoppen.

Rhododendrons

De Rhododendrons zijn ook groenblijvende bloeiende heesters net zoals de Mahonia’s. Deze zijn ook prachtige bloeiers, geven mooie bloemen.

Forsythia x intermedia ‘Spectabilis’

Deze prachtige bloeiende heester fleurt al gauw de hele tuin op in het vroege voorjaar. Dit zijn ook een groenblijvende bloeiende heesters. De Forsythia groeit snel en moet ieder jaar, na de bloei, gesnoeid worden.

Alchemilla mollis

Deze groenblijvende bloeiende heester is ook bekend onder de naam van Vrouwenmantel. Een hele makkelijke plant. Goed te gebruiken in gedroogde bloemstukken. In de zomer groeien kleine gouden bloemen op een prachtige zilvergroen blad.

Weigelia Bristol Ruby

De Weigela Bristol Ruby is een groenblijvende bloeiende heester. Deze mooie rood-bloeiende struik die zeer de moeite waard is, want hij produceert duizenden bloemen van eind mei tot begin juli. Hierdoor geeft hij een levendige van kleur aan uw tuin. Deze struik is zeer winterhard.